Home

Tietoisku

Kaikkissa loma-asunnoissamme on puulla lämpiävät saunan kiukaat.

Vierailijoita

Sivustolla on 1 vieras 

Designed by:
FTP hosting Joomla Templates
Web space hosting
Leinosen mökit - tervetuloa !
Tule viettämään laadukasta vapaa-aikaa Leinosen mökeille

Tervetuloa puhtaaseen ja rauhalliseen ympäristöön luonnon helmaan viettämään vapaa-aikaanne! Meidän mökkien ympäristössä ei kuulu asfaltin ääni autonrenkaiden alla eikä mopopoikien pörräys pyörätiellä. Loma-asuntomme takaavat teille rentouttavan ja rauhoittavan elämyksen kodinomaisen varustetason omaavissa huviloissamme.

Pihistä tai panosta, loma-asuntojemme läheisyydessä on myös useita ravitsemusliikkeitä sekä ravintoloita. Noin neljän kilometrin päästä löytyy kyläkauppa-baari, noin 12 kilometriä ja olet usean A-oikeudet omaavan ravintolan ääressä.

Ruuan valmistukseen huviloilta löytyy monipuolisesti välineistöä ja myös grillaaminen on mahdollista grillikatoksessa olevalla sähkögrillillä (Venekallio). Jos ennemminkin haluat käristellä makkaroita puilla, mökeiltä löytyy myös grillauspaikka sekä polttopuita tarkoitukseen (Saunamökki ja Niemi).

Toivottavasti kiinnostuit kysymään lisää loma-asunnoistamme. Ota yhteyttä ja varaa sinulle sopiva aika!

 
Leinosen mökit 1980 luvulla

Tässä teille tuulahdus menneestä ajasta. Kuva on noin 20 vuoden takaa neljästä mökistämme. Mökit eivät ole enää vuokrauskäytössä, eivätkä ne muutenkaan olisi tämän päivän vaatimusten mukaisia. Tutustu sen sijaan lähes täysin varusteltuihin loma-asuntoihimme ja valitse Sinulle sopivin vaihtoehto.

 

Leinosen mökit 1980-luvulla

 
Leinosen lomamökit - palveluksessanne!
Tervetuloa Leinosen lomamökkien uudistuneille sivuille
Leinosen lomamökit ovat viriili perheyritys jo kymmenien vuosien asiakaspalvelukokemuksella. Lomamökkimme ovat antaneet jo useille sadoille henkilöille ja perheille mukavan nautinnollisen lomakokemuksen.
Lue lisää...
 

Loman makua

Venek07.jpg

Kysely

Tarvitaanko mökillä internet-yhteys?
 
Leinosen mökit, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting